Een mooie toekomst voor kinderen

Een mooiste toekomst voor kinderen


Per 1 januari 2023 bestaat onze organisatie uit zowel Opmaat groep onderwijs als Opmaat Kinderopvang. Deze organisatie is ontstaan vanuit een fusie tussen de Kinderopvanggroep en Opmaat groep. Samen vormen we nu één organisatie voor kindontwikkeling. Door krachten te bundelen kunnen we een mooi aanbod van onderwijs, kinderopvang, cultuur, sport en ondersteuning bieden. Dit draagt bij aan de ontwikkelingskansen van alle kinderen (0-13 jaar).
 

Onze locaties

Met bijna 15 kinderopvanglocaties én 15 basisscholen in Tilburg en omgeving hebben we een mooi aanbod aan kinderdagopvang, peuteropvang, basisonderwijs en buitenschoolse opvang. Iedere locatie is uniek, daar zijn we trots op! We zien het als ons opdracht alle kinderen (0-12 jaar) een optimale kans te geven hun toekomst zelf te bepalen. Wij begeleiden ieder kind op een manier die passend is bij het kind, dat betekent voor ieder een persoonlijk pad. Onze missie is kinderen een sterke basis mee te geven waardoor ze regie kunnen nemen over hún toekomst, zodat ze optimaal zijn voorbereid op het leven. Samen maken we het verschil!
 

Een rijke schooldag

Komende jaren zal zowel op school als op de kinderopvang steeds meer zichtbaar worden wat deze fusie betekent. Denk hierbij aan een uitgebreider aanbod van activiteiten, passend bij ieder kind en talent. Door het samengaan van kinderopvang en onderwijs is het mogelijk, om als collega’s vanuit één visie, te werken aan doorgaande ontwikkel- en leerlijnen. Door middel van een ‘rijke schooldag’ kunnen we gedurende de dag een breed aanbod bieden van sport, cultuur, muziek, huiswerkbegeleiding en het ontdekken van techniek en natuur. Hiermee sluiten we ook aan op de ambities van het kabinet om elk kind een kansrijke start te bieden.
 

Werken bij Opmaat

Werken met kinderen is het mooiste wat er is! Bekijk de vacatures op onze kinderopvanglocaties op de website Hart voor Kinderopvang. Voor een mooie baan in het onderwijs kijk op deze website.
Cookie instellingen