Invalleerkracht Opmaat

'Opmaat groep' zoekt groepsleerkrachten die in de invalpool willen werken.

Hoe werkt dit? Je bent voor een bepaalde werktijdfactor in dienst van 'Opmaat groep' en vult vervangingsaanvragen op allerlei scholen in. Dit zijn aanvragen van alle scholen binnen het bestuur van 'Opmaat groep' maar ook scholen vanuit de besturen waar we mee samenwerken. Je wordt gekoppeld aan één van onze 17 scholen. Dit is je stamschool. Wanneer er geen vervangingsaanvragen zijn, ga je naar deze school (je stamschool) voor lesgevende werkzaamheden. 

Je wordt ingezet voor kortdurende vervangingen van maximaal drie weken. Je bent in dienst van 'Opmaat groep' waardoor ook de faciliteiten tot je beschikking staan. Je mag gebruik maken van de Ontwikkelacademie, je hebt functionerings- en doelstellingengesprekken en je hebt een vast aanspreekpunt. Ook krijg je de vakanties gedurende je contract doorbetaald en ben je natuurlijk welkom bij alle evenementen die 'Opmaat groep' jaarlijks organiseert zoals bij voorbeeld de studiedag en het kerstevent.

Wij zoeken leerkrachten die breed inzetbaar op diverse scholen kunnen en willen werken. Denk aan verschillen wat betreft groepsgrootte, methoden, onderwijsconcepten enz. Wij verwachten van jou dat je flexibel bent (o.a. reisafstand) en uiteraard heb je er geen bezwaar tegen om naar alle besturen van het samenwerkingsverband gedetacheerd te worden. Dit wijzigt overigens niets aan je dienstverband en rechtspositie. We zoeken collega's die 1 tot 5 dagen per week willen werken in de invalpool.

Geïnteresseerden kunnen een CV en motivatiebrief mailen naar inger.kuiper@opmaatgroep.com.
Cookie instellingen